Shopify webshop laten maken, wat zijn de kosten? (2022)

February 21, 2019

Shopify is inmiddels hard op weg om ook in Nederland de grootste e-commerce aanbieder te worden. Waar moet je opletten bij het maken van een Shopify website en wat voor kosten komen er bij kijken?

Wat zijn de ontwikkelkosten van een Shopify Webshop?

Een webshop laten bouwen kost gemiddeld tussen €2000 en €20.000, wat aantoont hoe verschillend projecten van elkaar zijn. Het is dus belangrijk om onderzoek te doen naar jou wensen en/of dat wel binnen het budget valt. Er zijn vele gratis Thema’s te vinden die al vrij goed zijn om je business te starten. Maar wil een stap beter, dan zijn er ook betaalde thema’s met meer opties en mogelijkheden. Mocht dat niet genoeg zijn dan kan je een volledig custom thema laten ontwikkelen.

De kosten zijn te verdelen in verschillende gradaties.

Basic 1500 - 5000 Euro
Je kiest een Thema en wil gebruik maken de opties die het thema aanbiedt. Je vindt verdere toevoegingen of eigen merkidentiteit minder belangrijk voor nu. Er worden geen nieuwe features ingebouwd. Je krijgt een training om de webshop verder te onderhouden.

Pro vanaf 5000,- Euro
Dit pakket is geschikt voor jou als je al wat verder bent in je business. Je hebt al inkomsten, maar je webshop moet mee met de toekomst. Om kosten te besparen kiezen we een thema uit en passen we deze helemaal aan zodat het perfect aansluit bij jouw merk. Een training zorgt ervoor dat je zelf de content kan beheren en makkelijk je weg kan vinden in Shopify.

Custom Build vanaf 10.000,- Euro
Wanneer je het allerbeste wil, dan moet je de webshop van scratch laten bouwen. Hierdoor is je webshop extreem snel. Er wordt tenslotte alleen gebouwd wat nodig is. Voordat de webshop gebouwd wordt, bekijken we eerst het design en waar nodig designen wij een nieuwe webshop die conversiegericht is. Als je voor goud wil gaan, dit is wat je wilt!

Wat zijn de kosten van Shopify?

Welk Shopify abonnement is het beste om te kiezen? Dit is afhankelijk van hoeveel je in een maand verkoopt, of je gebruikt maakt van Shopify payments of Mollie en welke Shopify-functies je nodig hebt.


DE SHOPIFY ABONNEMENTEN

Shopify heeft drie abonnementen beschikbaar.

Basic Shopify - $29/maand + 2.2% and 20p per transaction
Shopify - $79/maand + 1.9% and €0.25 per transactie
Advanced Shopify - $299/maand + 1.6% and €0.25 per transactie
Shopify Plus - Vanaf $2000/maand

Shopify maakt ook onderscheid in de payment provider. Kies je voor een externe partij zoals Mollie? Dan komt daar bij Basic Shopify nog 2% commissie bovenop. Dat betekent dat als je hoger volume hebt je al snel goedkoper uit bent met de duurdere pakketten.
Je kan iedere maand veranderen van pakket, zonder extra kosten!

Wanneer Shopify Plus?
Is jouw business echt klaar om op te schalen, zet jouw shop meer dan €1.500.000 per jaar om? Dan is Shopify Plus een aanrader. Je hebt geen commissiekosten meer en een legio aan Premium opties, zoals het automatiseren van backoffice taken. Uitgebreide rapporten en adviezen.

Wat is Shopify?

Shopify (Plus) is het meest schaalbare e-commerce platform van de wereld. Concentreer op de groei van jouw bedrijf zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de technologie.

VOORDELEN VAN SHOPIFY

HELEMAAL NAAR WENS TE MAKEN

We kunnen een unieke website bouwen die recht doet aan jouw merk, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat je over de functies beschikt die je nodig hebt.

ONEINDIGE SCHAALBAARHEID

Maak je nooit meer zorgen over de schaalbaarheid. Shopify Plus kan een miljoen pageviews per minuut aan en heeft een gemiddelde uptime van 99,99%. Kortom, jouw business staat 24/7 online, beloofd!

NTERGRATIES DIE HET JE MAKKELIJK MAKEN

Het gaat niet alleen om conversie, we verbeteren de bedrijfsvoering door Shopify te integreren met uw ERP-, OMS- en WMS-systemen.

BEST-IN-CLASS APP ECOSYSYSTEM
Van reviews, tot zoeken, tot betalingen, tot verzending. Shopify beschikt over een breed scala aan partners van wereldklasse.

ALTIJD UP-TO-DATE
Vergeet het patchen. Shopify voldoet aan PCI-DSS Level 1 en wordt voortdurend geüpgraded om de nieuwste veiligheidsbedreigingen aan te pakken. Het gaat je kosten besparen, je hoeft niemand meer in te huren die maandelijks de updates door moet voeren.

Migreren van je producten en klanten

Als je al een webshop bezit en je niet op Shopify momenteel zit, moet je nadenken over hoe je van de huidige website naar je nieuwe webshop zult migreren. Omdat het een belangrijke taak is, moet het secuur gebeuren, zodat er geen downtime is en om het je klanten zo makkelijk mogelijk te maken zonder dat ze daarvan hinder ervaren.

Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat het bedrijf dat je kiest dit met succes kan doen, zodat je geen data verliest. Of nog veel erger, posities in Google's zoekresultaten. Wij van Newfive hebben al meerdere migraties gedaan, benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken?
Neem contact op

Let's talk business
Ben jij benieuwd hoe jouw nieuwe webshop er uit kan komen te zien? Vraag dan nu een demo aan!
Vraag Brochure aan
Of neem direct contact op
Lets talk business