Webshop laten maken nijmegen

Webshop laten maken Nijmegen met Shopify. Wij zijn de Shopify experts in de regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten. Vanwege de eindeloze mogelijkheden van dit e-commerceplatform kunnen wij voor jou het gewenste resultaat ontwikkelen zodat jij met je jouw winkel verder kan groeien online.

Shopify webshop laten maken in Nijmegen?

Een webshop laten bouwen kost gemiddeld tussen €2000 en €50.000, wat aantoont hoe verschillend projecten van elkaar zijn. Het is dus belangrijk om onderzoek te doen naar jou wensen en/of dat wel binnen het budget valt. Newfive maakt gebruik van het Shopify om webshops te bouwen. In Shopify zijn vele thema's te vinden die van hoge kwaliteit zijn. Eveneens als het gebruiksgemak is beter dan andere platforms. Kortom, Shopify is het platform van de toekomst.


De kosten zijn te verdelen in verschillende gradaties.

Basic 1500 - 5000 Euro
Je kiest een Webshop Thema en wil gebruik maken de opties die het thema aanbiedt. Je vindt verdere toevoegingen of eigen branding minder belangrijk voor nu. Er worden geen nieuwe features ingebouwd. Je krijgt een training om de webshop verder te onderhouden.

Pro vanaf 5000,- Euro
Newfive heeft een sterk basis thema ontwikkeld die volledig voldoet aan de wensen van de Nederlandse markt. Daarnaast is dit thema al op miljoenen bezoekers getest, en zien wij een bovengemiddeld conversiepercentage. Maar uiteindelijk is de ondernemer zelf die de webshop tot een succes moet maken, wij zijn slechts een figurant in het succes!

Custom Build vanaf 10.000,- Euro
Wanneer je het allerbeste wil, dan moet je de webshop van scratch laten bouwen. Hierdoor is je webshop extreem snel. Er wordt tenslotte alleen gebouwd wat nodig is. Bij dit traject gaan we ook dieper in op de bedrijfsprocessen en hoe je de website zelf wilt gebruiken. Client-first methode. Dat houdt in dat je ook volledige inspraak krijgt in de flexibiliteit van de webshop. Iedereen heeft er baat bij dat de gebruiker makkelijk alle secties kan aanpassen na wens, zonder dat de ontwikkelaar hier aan te pas komt.

Webwinkel starten met Shopify

Shopify is het platform met alles in een. Van Point-in-sale-functies tot voorraadbeheer. Inmiddels zijn al meer dan 1.000.000 winkels aangesloten bij Shopify, ze zijn sterk opweg om marktleider te worden. Door het uitgebreide app ecosysteem kan jij precieze maatwerk functies makkelijk implementeren. De kracht van Newfive is dat wij de webshop inrichten op Autopilot. Dat houd in dat wij aan de hand van automatiseringen jou het leven een stuk makkelijker maken. 


Webshop laten maken in Nijmegen met extra functies

Newfive is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen binnen Shopify. Alle functies die jij voor jouw business nodig hebt bouwen wij netjes in het thema. Doordat wij alle kennis in huis hebben zijn er wel 100 features die wij kunnen inbouwen.


Ja ik wil graag meer weten!webshop-laten-maken-nijmegen


Waarom een webshop starten met Shopify?

Shopify is momenteel het beste e-commerce platform beschikbaar. Hierbij een opsomming van de mogelijkheden:

 • Goedkope abonnementen vanaf 29$ per maand.
 • Eindeloze schaalbaarheid, van startup naar miljoenen bedrijf. 
 • Geen hosting of update kosten, dat zit allemaal in de abonnementen.
 • Jouw webshop staat altijd online , 99,99% uptime.
 • Super gebruiksvriendelijk dashboard
 • Zelf jou content beheren
 • Verkoop ook via Facebook, instagram, Bol.com, Amazon of andere marktplaats.
 • Super snelle webshop
 • Zeer snelle levertijd, binnen 2 maanden. (Kan zelfs binnen 2 weken!)
 • En talloze apps die het makkelijk maken om nieuwe dingen toe te voegen.


Waarom Shopify en geen Wordpress met Woocommerce?

Misschien wel het bekendste CMS is Wordpress, en het wordt nog veel aangeboden om te gebruiken als Webshop. Echter is Wordpress niet gemaakt voor e-commerce. Het is en blijft het meest geschikt voor bloggen. 


Wat zijn de voordelen van Shopify tegenover Woocommerce?

 • Shopify heeft een eigen hosting, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek. Jouw shop is altijd online.
 • Shopify is gebruiksvriendelijker dan Wordpress & Woocommerce
 • Shopify heeft uitgebreide koppelingsmogelijkheden, die relatief eenvoudig te realiseren zijn. Hierdoor worden kosten bespaard.
 • Shopify zorgt voor de beveiliging van jouw shop en die van jouw klanten. Gehackt worden is daarom verleden tijd. In tegendeel tot Wordpress die vaak in het nieuws is vanwege matige beveiliging.
 • Shopify is gemaakt om extreem hard te groeien zonder zorgen.

Webbureau in Nijmegen voor webshops

Newfive is een webbureau in Nijmegen gespecialiseerd in Shopify. Wij doen niet anders dan continu onze partners helpen met het verbeteren van hun online webwinkel. Doordat wij alleen Shopify webshops bouwen, weten wij als geen ander wat er mogelijk is met dit platform. Wij helpen lokale merken zoals Quotrell, Fifth, Eline Rosina en Angenendt. Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Wij komen graag in contact met je! Laat even je info achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Of plan een kennismakingsgesprek in.