Waarom Shopify?

Shopify is op het moment het beste e-commerce platform op de markt. Het is ontworpen om mensen te helpen hun eigen,  online winkel te bouwen met honderden ingebouwde functies en groot aanbod aan apps. Verkoop direct je producten op je website en over meerdere marktplaatsen zoals Bol.com of Amazon. Verbind je Shopify website met sociale media zoals Facebook of Instagram. De schaalbaarheid is oneindig, dat maakt shopify een uitermate geschikt platform om te gebruiken als online ondernemer.


"Schaal je business met Shopify van start
naar 1 Miljoen, tot 100 miljoen, zonder zorgen "
Shopify (Plus) is het meest schaalbare e-commerce platform van de wereld. Concentreer op de groei van jouw bedrijf zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de technologie.
VAN JE EERSTE KLANT TOT UITBREIDEN NAAR HET BUITENLAND

FLEXIBEL VOOR AL JOUW WENSEN

We kunnen een unieke website bouwen die recht doet aan jouw merk, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat je over de functies beschikt die je nodig hebt.

10,000 CHECKOUTS PER MINUUT

Maak je nooit meer zorgen over de schaalbaarheid. Shopify Plus kan een miljoen pageviews per minuut aan en heeft een gemiddelde uptime van 99,99%.

INTERGRATIES DIE HET JE MAKKELIJK MAKEN

Het gaat niet alleen om conversie, we verbeteren de bedrijfsvoering door Shopify te integreren met uw ERP-, OMS- en WMS-systemen.

BEST-IN-CLASS APP ECOSYSYSTEM

Van reviews, tot zoeken, tot betalingen, tot verzending. Shopify beschikt over een breed scala aan partners van wereldklasse.

ALTIJD UP TO DATE

Vergeet het patchen. Shopify voldoet aan PCI-DSS Level 1 en wordt voortdurend geüpgraded om de nieuwste veiligheidsbedreigingen aan te pakken.

Gemakkelijk in gebruik

Shopify heeft een makkelijke workflow en learning curve. Wij richten de website dusdanig in dat jij jouw content dynamisch kan beheren.

Zelf je teksten of content aanpassen is geen probleem meer!
Ben je nieuwsgierig naar meer? Vraag een demo aan.

Vraag demo aan

Intergratie mogelijkheden zijn oneindig

Verbind je webshop met marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon. Of verkoop je producten via Facebook of Instagram.

Dat is de kracht van Shopify, het maakt het mogelijk om gemakkelijk jouw producten te verkopen en beheer alles via de back-end van Shopify.

Let's talk business
Ben jij benieuwd hoe jouw nieuwe webshop er uit kan komen te zien? Vraag dan nu een demo aan!
Vraag Brochure aan
Of neem direct contact op
Lets talk business