Dawn_tailwindCSS_starter-theme

Shopify en Shopify Plus | Wat zijn de verschillen?

Shopify Plus webshop interessant? Door de toenemende groei van de e-commerce industrie is online winkelen wereldwijd een steeds snellere trend geworden. Om aan de eisen van klanten te voldoen, moet uw e-commerce winkel professioneel gebouwd zijn en ondersteund worden met flexibele functionaliteiten. Onder de bekende platforms die beschikbaar zijn, worden Shopify en Shopify Plus verondersteld uitstekende opties te zijn. Niet iedereen komt tot een juist begrip van deze twee platforms. In dit artikel bespreken we de verschillen tussen Shopify en Shopify Plus.

Belangrijkste verschillen tussen Shopify en Shopify Plus

Er zijn specificaties die Shopify onderscheiden van Shopify Plus. Deze items hieronder springen er het meest uit:

Overzicht van Shopify Plus

Zoals we allemaal weten, is Shopify een uitstekende optie voor kleine tot grote bedrijven. Het wordt beschouwd als een efficiënte, veilige en betaalbare optie. Shopify Plus, aan de andere kant, is een enterprise-level platform omdat het krachtige functies biedt die geschikt zijn voor enorme bedrijven. Bovendien maakt de onderliggende technologie van Shopify het flexibel en naadloos in gebruik. Het stelt e-commerce winkels in staat om een goede klantervaring te behouden, de zichtbaarheid van het merk uit te breiden en inkomsten te genereren. Shopify biedt ook strakke visuele ontwerpen, eenvoudige checkout opties, en logische navigatie functies.  Shopify en Shopify Plus bieden de benodigde elementen voor uw e-commerce site. Echter, deze twee hebben verschillen en dienen verschillende doelgroepen. E-commerce webshops die willen kiezen voor Shopify zouden hun verschillen en unieke mogelijkheden grondig moeten begrijpen en moeten begrijpen hoe deze verschillen werken.

Type doelgroep

De basis Shopify is ontworpen voor winkels die net beginnen met hun e-commerce reis. Deze winkels zijn op zoek naar een minimalistische die gestroomlijnde ervaringen biedt. Terwijl Shpify Plus vergelijkbare attributen biedt, maar alleen dat het hogere volumes van bestellingen, meer schaalbaarheid, en maatwerk ondersteunt.

Aantal gebruikers

Bijna 2.000.000 webshops zijn op Shopify te vinden. Aan de andere kant maken meer dan 5.000 retailers gebruik van Shopify Plus.

Prijs

Shopify begint bij $29/maand, waardoor het een geschikte optie is voor kleine bedrijven die nog moeten beginnen in de branche. Aan de andere kant begint het Core Shopify Platform bij $79/maand en Advanced Shopify bij een maandelijks bedrag van $299. De kosten voor Shopify Plus zijn veel lastiger te vereenvoudigen omdat de installaties projectmatig zijn. U coördineert met ontwikkelaars om een hele aangepaste e-commerce site te ontwikkelen, ontwerpen en lanceren.

De overeenkomsten van Shopify Plus vs. Shopify

Het is essentieel om de overeenkomsten tussen Shopify Plus en Basic Shopify te identificeren wanneer u deze platforms overweegt. In de basis stellen beide platforms u in staat om:

De bouw van een Shopify Plus website is vrijwel identiek als Shopify
U kunt kiezen uit meer dan 60 thema's op zowel Shopify en Shopify plus bij het bouwen van uw site, samen met productpagina's. Vergeet niet dat je geen codering of ontwerp vaardigheden nodig hebt om deze stap te doen.

Beheer uw e-commerce bedrijf
Nu u met succes uw e-commerce winkel hebt gebouwd, kunt u uw producten op de markt brengen, bestellingen beheren, betalingen verwerken en rapporten opstellen.

Vergroot uw merk zichtbaarheid
Met deze twee platforms heeft u toegang tot meer dan 2.500 verschillende applicaties en integraties die beschikbaar zijn op de Shopify marktplaats. Deze applicaties zijn ontworpen om uw merk te laten groeien en uw zichtbaarheid te vergroten.

Wanneer moet u overstappen van Shopify naar Shopify Plus?

Het is het beste om over te stappen van Shopify naar Shopify Plus wanneer u een jaarlijkse omzet van €1-2 miljoen begint te bereiken. De sprong is echter meer dan alleen de omzet die je maakt, maar ook de unieke ondersteuning en functies die de investering de sprong waard maken.  Hieronder zullen we de kritische elementen van Shopify Plus aanpakken en ze vergelijken met uw basis Shopify. Ontdek hoe de extra kosten het een waardige sprong voor u maken. U kunt ook uw belangrijkste KPI's vergelijken met de landelijke/industriële e-commerce benchmarks om uit te vinden waar u staat in vergelijking met andere winkels.

Wat krijg je meer met Shopify Plus?

Beschouw Shopify Plus als een geavanceerde versie van het basis Shopify plan. Je zult genieten van nieuwe functies, betere ondersteuningsopties, uitgebreide integraties, een dashboard en een editor. Gelukkig is er meer met Shopify Plus! Hieronder staan de grootste voordelen van Shopify Plus:

Een dedicated Account Manager voor u

Basic Shopify biedt al de beste ondersteuning aan gebruikers via e-mail, live chat, telefoon, enz. Maar met Shopify Plus, kunt u genieten van een Merchant Success Manager. Of, als u verhuist van een ander platform of een nieuwe site probeert te maken, is er een Launch Engineer tot wie u zich kunt wenden voor hulp.  Beschouw ze als accountmanagers die toegewijd zijn om u bij elke stap te ondersteunen. Zij zullen u begeleiden van migratie, winkel setup, tot het beheer van derde partij integratie om uw winkel volledig te optimaliseren.

Shopify Plus, volledig maatwerk

Het aanpassen van uw e-commerce winkel stelt u in staat om uw merk te versterken, klantervaring op maat te maken, en e-commerce psychologie strategieën uit te voeren. Zowel Shopify als Shopify Plus stellen u in staat om de lay-out, kleuren en inhoud van uw site aan te passen met behulp van Liquid code en Shopify editor.  

U kunt ook de volgende secties aanpassen: Checkout sectie - u kunt een naadloze ervaring voor uw ervaring te creëren om vooraf invullen van klanten data, bijwerken producthoeveelheden, en het verwerken van betalingen.
Verzendopties - gebruik een verzendscript om de verzendtarieven nauwkeurig te berekenen en verzendopties te verwijderen als ze niet geschikt zijn.

Onbeperkt aantal medewerkers accounts

Zodra je Shopify winkels groeien, breidt je team ook uit. Shopify Plus stelt u in staat om een onbeperkt personeelsaccount op te bouwen, wat betekent dat elk lid van uw team toegang heeft tot het platform. Jij, als winkelbeheerder, hebt ook toegang tot bijgewerkte instellingen voor rechten.

Shopify Plus Support

Het Shopify ondersteuningsteam kan 24/7 aan uw behoeften voldoen via telefoon, live chat en e-mail. Ze kunnen in de buurt zijn om uw problemen op te lossen, maar de responstijden kunnen nog steeds variëren. Aan de andere kant kan Shopify Plus klanten voorzien van toegang tot onmiddellijke technische ondersteuning. Dus u kunt er zeker van zijn dat uw problemen onmiddellijk zullen worden opgelost. Bovendien beschikt u ook over een merchant success manager en launch engineer om uw e-commerce winkel in beweging te houden en zo snel mogelijk verkoop te genereren.

Toegang tot groothandel kanaal

Naarmate uw merk zich uitbreidt, zult u klanten hebben die liever in bulk kopen. Houd in gedachten dat uitbreiding van de groothandel betekent dat u een groter publiek bereikt en de productvolumes verhoogt. Shopify Plus, als platform op ondernemingsniveau, kan inspelen op uw groothandelsverkoop.

Shopify Plus internationaal verkopen

Dit is een functie die onlangs is opgenomen in Shopify Plus. Shopify Plus kan nu inspelen op meerdere valuta's. Maar, Shopify Plus selecteert alleen de lokale valuta van het IP-adres van de klant. Nu u meer winkels kunt lanceren voor verschillende landen, en de mogelijkheid heeft om de valuta conversie aan te passen, heeft u nu de macht over de internationale verkoop.

Conclusie | Ons oordeel over Shopify en Shopify Plus

Ongetwijfeld zijn e-commerce platforms zoals Basic Shopify, Shopify Plus, en Shopify Advanced uitstekende opties voor het uitbreiden van uw merk en e-commerce shop. Houd echter in gedachten dat uw beslissing om op Shopify te blijven of de sprong te wagen naar Shopify Plus afhangt van uw bedrijf.Shopify Advanced is de beste optie voor u als u een klein maar groeiend bedrijf runt. Er zijn ook bedrijven waar Shopify Plus niet goed bij past. Echter, voor grotere ondernemingen kunt u het beste kiezen voor Shopify Plus. Werk samen met de experts van We Build eCom om uw professionele en buitengewone e-commerce winkel te krijgen. Onze vertegenwoordigers zijn hier om u 24/7 te helpen. Wij ontwerpen uw winkel op basis van uw stijl en voorkeuren. Contacteer ons hier voor meer informatie.

Shopify Plus webshop laten ontwikkelen?