KRIJG HET BESTE

Succesvol migreren van Magento naar Shopify

Het migreren van een webshop naar een ander platform kan een moeilijke opgave zijn.
Wij maken jouw Shopify migratie veilig, gemakkelijk en snel, en zorgen ervoor dat er geen data verloren gaat.

Ik wil migreren naar Shopify
Succescol migreren naar
Maak kennis met Shopify

Wij helpen je om al jouw Magento problemen in één klap op te lossen.

Overstappen naar Shopify is een geweldige zakelijke zet. Je krijgt een volledig gehoste oplossing zonder server-gerelateerde problemen die anders een zee van tijd en geld kosten om mee om te gaan. Geen rommelige beheer omgevingen, chaotische systeemupgrades en verborgen kosten meer - gewoon een out-of-the-box Shopify website voor een standaard prijs.
Stap 1

Import naar Shopify

De mogelijkheid om voor eens en altijd, technische fricties op te lossen.
 • We zullen al je URL's, websitestructuur en domeininstellingen omleiden, zodat je SEO intact blijft;
 • Alle producten inclusief beschrijvingen, afbeeldingen, beoordelingen, metadata, enz.
 • Alle pagina's van de vorige website.
migratie plan van M1 naar Shopify
Stap 2

User experience Audit

Wij auditeren en analyseren het bedrijf, productaanbod, doelgroep en bestaand gebruikerservaring. Dit alles bouwt een conversie-georiënteerd framework voor jouw webshop.
  migratie plan van M1 naar Shopify
  Stap 3

  Redesign

  Op basis van de audit, designen we jouw toekomstige customer experience. Wij ontwerpen alle pagina’s en presenteren je het in een videocall.
   migratie plan van M1 naar Shopify
   Stap 4

   Development en intergraties

   Op basis van de audit, designen we jouw toekomstige customer experience. Wij ontwerpen alle pagina’s en presenteren je het in een videocall.
    migratie plan van M1 naar Shopify
    Stap 5

    Supervision, QA testing

    Om ervoor te zorgen dat je nieuwe webshop draait zoals het hoort. We bewaken de kwaliteit en zorgen ervoor dat het tot op de pixel nauwkeurig is uitgewerkt.
     migratie plan van M1 naar Shopify

     Magento naar Shopify migratie, door de juiste experts.
     Wij helpen jou verder.

     Ben jij benieuwd hoe jouw nieuwe webshop er uit kan komen te zien? Vraag dan nu een demo aan!

     Magento 1 end-of-life

     Vele jaren geleden was Magento 1 (M1) een sterke speler in de e-commerce wereld. Toen kwam, na lang wachten, Magento 2 (M2) in 2015, met oplossingen voor enkele problemen van zijn voorganger. De eerste versies van M2 waren niet stabiel, maar uiteindelijk zorgde een stabiele minor release ervoor dat meer merken M2 zelf konden uitproberen.

     Snel vooruit naar juni 2020, en de 12 jaar oude M1 werd officieel verouderd. Hoewel merken sindsdien op M1 konden blijven werken, zijn de voortdurende ondersteuning, beveiligingspatches en kwaliteitsfixes waar ze altijd op vertrouwden nu niet meer beschikbaar. Dit betekent dat merken kwetsbaar blijven voor inbreuken op de beveiliging en niet-compliance - en ook voor de hoofdpijn van een verouderd systeem.

     Dit is de reden waarom bedrijven op Magento 1 (M1) niet massaal naar Magento 2 (M2) overstappen:

     - De upgrade naar Magento 2 is ontzettend duur. Waarom zo duur? Omdat dat listige "upgrade pad", in werkelijkheid een enorme migratie is.
     - Kijk eens naar andere platforms - en naar die welke redelijker onderhoudskosten bieden, zoals Shopify.

     Magento 2 is niet de heilige graal

     Met dit in gedachten zien we veel webshop eigenaren het schip van Magento verlaten. Niet alleen die op M1, maar ook die op M2. Overgeleverd aan forse exploitatiekosten, naast dure en ingewikkelde upgrades, is M2 voor veel merken niet de beste oplossing.

     Waarom migreren naar Shopify?

     De lancering van Shopify Plus in 2014 voegde een nieuwe speler toe aan het spel - en een die in razend tempo marktaandeel heeft gewonnen. Merken van over de hele wereld stappen over op Shopify, en velen van hen dumpen daarbij Magento.

     Omdat Shopify (Plus) ontworpen is om het verkeer, het volume en de snelheid van 's werelds grootste merken aan te kunnen, is het bijzonder populair gebleken bij snelgroeiende handelaren. We stapelen de redenen op waarom Shopify de voorkeur krijgt:

     Sneller te lanceren
     De 6-12 maanden migratietijd van traditionele platforms is vermoeiend. Met Shopify kun je er in minder dan 3 maanden zijn. Wij doen spoed migraties binnen 6 weken.

     Lagere kosten
     De totale kosten op Shopify (Plus) komen ongeveer 50% lager uit dan op Magento (over een periode van 3 jaar).

     Extreem veilig
     Shopify is PCI-compliant out-of-the-box. Een 3-D Secure checkout betekent dat je automatisch voldoet aan PSD2 Strong Customer Authentication (SCA).

     Nooit meer patchen
     Op Magento kan veel tijd en geld verspild worden aan eindeloos patchen en beveiligingsupgrades. Met Shopify wordt dat allemaal voor je geregeld.

     Gebouwd om te integreren
     Shopify's ecosysteem van vooraf gebouwde integraties betekent dat je het snel in je bestaande tech-stack kunt inpassen. Dankzij krachtige API's kun je de bedrijfssystemen en -hulpmiddelen waarop je vertrouwt, met gemak integreren. Je ERP, PIM, of CRM integraties zouden veel eenvoudiger zijn.

     Shopify schaalt met je mee
     Of het nu gaat om het verwerken van enorme hoeveelheden verkeer, of het onderbrengen van complexe operaties, Shopify schaalt met je mee - en met gemak.

     10.000 checkouts per minuut
     Druk verkeer moet opwindend zijn, geen reden voor slapeloze nachten. Met Shopify Plus zijn die drukke handelsperiodes een makkie.

     Geen server zorgen meer
     Vergeet het opschalen van je infrastructuur voor Black Friday. Shopify doet alles wat je er tegenaan gooit, automatisch.

     99,9% uptime
     Shopify's technische team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat je website in de lucht blijft als je hem het hardst nodig hebt.

     Het ultieme app-ecosysteem
     Van beoordelingen, tot zoeken, betalingen en verzending, Shopify heeft het breedste scala aan technologiepartners van wereldklasse, direct binnen handbereik.

     Gemakkelijk in gebruik
     Als de onhandige techniek van Magento je zwaar valt, wees dan gerust Shopify neemt die last van je schouders. Je personeel zal het in een mum van tijd oppikken.

     Flexibele vormgeving
     Met Shopify's storefront dat volledig aanpasbaar is, kun je ontwerpen en bouwen wat je merk nodig heeft. Op iedere pagina flexibel content toevoegen

     Krachtige automatiseringen
     Shopify biedt krachtige automatiseringshulpmiddelen, zoals Flow, Scripts en Launchpad. Ze zijn gemaakt om je team tijd en geld te besparen.

     24/7 ondersteuning
     Shopify's support team is er wanneer je ze nodig hebt. Denk aan 24/7 telefoon, e-mail en chat ondersteuning.