Technologie verandert sneller dan modetrends

High Performance Fashion webshop live, binnen 90 dagen.


  • Data gedreven e-commerce strategie
  • High-end Performance, snel en converterend.
  • Geoptimaliseerd voor Mobiel en SEO
  • Loyalty programma op maat
In 90 dagen, gegarandeerd live.
Snel, maar volledig. Wij werken efficiënt.
Altijd fixed price
Wij weten precies wat ervoor nodig is om een high-end product af te leveren.
Man looking at camera
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op!
Alle velden ingevuld?

De Shopify Agency voor Fashion webshops

Shopify agency voor fashion

Data-Driven, creatief design

Een design dat voldoet aan de hoge eisen van de consument. Wij gebruiken alleen de best-practises en leveren daardoor een site die gegarandeerd converteert.

Development

Een inhouse team van ervaren Shopify developers zijn bekend met mobile-first en schrikken niet van nieuwe technieken. Maatwerk oplossingen is onderdeel van ons werk.

Schaalbare tech-stack

We pakken je site grondig aan en zorgen ervoor dat je alle technologieën en hulpmiddelen hebt die nodig zijn voor een extreem schaalbare shop. Ons team weet welke apps en technologie gebruikt worden door D2C merken van wereldklasse.

Migraties

Overstappen naar een nieuw ecommerce platform is een grote beslissing. Wij zorgen voor alles en zorgen ervoor dat alle site gegevens en info naar het nieuwe platform overgaan.

Fashion webshop laten bouwen?

Een Fashion webshop laten bouwen moet je laten doen door experts die er dagelijks mee bezig zijn. Newfive is een Shopify Agency gefocust op de Fashion & Accessoires markten. Wij weten als geen ander wat erbij komt kijken en hoe je de shop naar een hoger niveau kan tillen. Door gebruik te maken van het Platform Shopify, maken wij schaalbare webshops die jou groei niet in de weg staan.

Ja ik wil graag meer weten!