Succesvolle migratie van Magento 1 naar Shopify voor Goedkope koffiebekers

Snelle migratie van Magento 1 naar Shopify met een volledige nieuwe shop.
Succesvolle migratie van Magento 1 naar Shopify voor Goedkope koffiebekers

Je hoort het steeds vaker dat bedrijven overstappen van Magento naar Shopify, vaak als reden om meer ‘in-control’ te zijn van hun eigen platform en om kosten te besparen van dure Magento ontwikkelaars. In dit artikel lopen we met je door de redenen waarom ze van Magento wilden afstappen en hoe wij de webshop migreerde naar Shopify.

The challenge

Met een oude Magento 1 in bezit die end-of-life was, en de ondersteuning van hun site binnenkort ten einde kwam, stond goedkopekoffiebekers.nl te popelen om hun webshop tech stack te upgraden, te beginnen met een gloednieuw platform om op hun online omzet te vergroten.
Na vergelijking van de kosten en mogelijkheden van ecommerce titanen Magento 2 en Shopify, was het de laatste die het beste aansloot bij de zakelijke behoeften van het merk.

"We hadden een flexibele oplossing nodig die geen dure, eindeloze ontwikkeling en onderhoud vraagt. Shopify stelt ons team in staat om wendbaar te zijn en in te spelen op de behoeften van onze consumenten."

migratie van magento 1 naar shopify case study.
Snelle migratie van Magento 1 naar Shopify met een volledige nieuwe shop.

Het resultaat

Binnen 8 weken een volledige migratie naar Shopify met een maatwerk thema op Shopify OS 2.0. Opgesomd houdt dat in:

  • SEO migratie (Url redirects) 
  • SEO optimalisatie
  • Core web vitals proof
  • Data migratie: accounts / orders / producten
  • Maatwerk design
  • Shopify Thema 2.0.

No items found.

Migreer naar Shopify in samenwerking met Newfive

Maakt Magento je ellendig? WooCommerce updates geven je continue stress? Praat vandaag nog met ons team om uit te vinden of Shopify de juiste oplossing voor je bedrijf is. Onze experts geven je deskundig digitaal advies als het gaat om het kiezen van het juiste ecommerce platform voor jou.

Opgeleverd
October 5, 2021
KLANT
Goedkopekoffiebekers.nl
Werkzaamheden

Migratie, Redesign